Αθήνα

Αν βρεθείτε στην Αθήνα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Ακρόπολη, το διάσημο ορόσημο της πόλης, και φυσικά τον Παρθενώνα, το έμβλημα της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Στη συνέχεια, περπατήστε μέσα από την Αρχαία Αγορά, η οποία βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ταξιδέψτε στην Αθήνα με τα ποιοτικά αυτοκίνητα της allargo

Όσο βρίσκεστε στην Αθήνα, πάρτε τον οδηγό σας και κατευθυνθείτε νότια, προς τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα απίστευτο ηλιοβασίλεμα και να πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ βλέποντας την εκπληκτική θέα. Η εκπληκτική πρωτεύουσα της Ελλάδας σας προσκαλεί να αποκαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά της μέσα από συναρπαστικές διαδρομές μέσα στην πόλη και λίγο πιο μακριά, στα όμορφα νότια προάστια σε μικρή απόσταση από το κέντρο.

Τα άνετα αυτοκίνητα-minivan μας είναι ο τέλειος τρόπος για να αποφύγετε τις πολύπλοκες και πολυσύχναστες δημόσιες συγκοινωνίες και να απολαύσετε μεταφορές και περιηγήσεις στα αξιοθέατα με απόλυτη άνεση, σε πλήρως κλιματιζόμενα, καθαρά και αποστειρωμένα οχήματα. Ο επαγγελματίας οδηγός μας θα σας ξεναγήσει στο κέντρο της Αθήνας, περνώντας μπροστά από ιστορικά κτίρια και πλατείες, όπως η πλατεία Συντάγματος, η Βουλή των Ελλήνων, η πλατεία Ομονοίας, το Μοναστηράκι, το Παναθηναϊκό Στάδιο και ο ναός του Ολυμπίου Διός.

Επιπλέον, η Αθήνα είναι ένα τέλειο σημείο διέλευσης για να φτάσετε σε μερικά από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα που διασχίζουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι Πασαλιμάνι, την Καστέλλα και συνεχίζοντας προς Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα, Καβούρι και Βουλιαγμένη με την φανταστική λίμνη της. Αυτή η αναζωογονητική περιήγηση τελειώνει στο νοτιότερο σημείο της χερσονήσου, στο Σούνιο, όπου θα εκπλαγείτε από τον δεύτερο σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή της Αττικής, τον μεγαλοπρεπή Δωρικό Ναό του Ποσειδώνα, ύψους 60 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.