Σχετικά με την Allargo

Η Allargo S.A. είναι ένα νεοσύστατο ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο δημιουργήθηκετον Απρίλιο του 2021 από μια ομάδα έμπειρων και προοδευτικών ταξιδιωτικών έμπειρων επαγγελματιών του κλάδου, οι οποίοι παρατήρησαν 2 ταξιδιωτικές τάσεις μετά την πανδημία COVID. Πρώτον, το γεγονός ότι οι ταξιδιώτες δεν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε μεγάλες ομάδες αλλά το όνειρό τους για διακοπές ήταν ακόμα ζωντανό. Δεύτερον, την αύξηση των ανεξάρτητων οδικών ταξιδιών ως έναν εξαιρετικό τρόπο για ταξιδιού και εξερεύνησης σε μικρές και αποκλειστικές ομάδες, σε ένα προσωπικό όχημα.

Αυτές οι τάσεις έδειξαν την ανάγκη για μια νέα υπηρεσία, τις ιδιωτικές μεταφορές και ξεναγήσεις σε μικρές ομάδες, προκειμένου να αποφευχθούν οι μαζικές μεταφορές και η κοινωνική αλληλεπίδραση. Παρατηρώντας ότι αυτή η υπηρεσία δεν υπήρχε στην Ελλάδα, ειδικά σε μεγάλα νησιά, η Allargo S.A. ανέλαβε την πρόκληση όντας ο πρωτοπόρος που προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για ιδιωτικές μεταφορές με αυτοκίνητο, 9θέσια minivan ή minibus και να απολαμβάνουν ξεκούραστη και ανέμελη μεταφορά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ή ακόμα και των επαγγελματικών τους ταξιδιών.

Μάθετε περισσότερα για εμάς
Βραχώδης ακτή με γαλάζια νερά

Διαδικασία 3 βημάτων

Εικονίδιο αυτοκινήτου
Επιλέγετε τη διαδρομή σας ή το αυτοκίνητό σας
Βέλος
Εικονίδιο ημερολογίου
Συμπληρώνετε τη φόρμα κράτησης
Βέλος
Εικονίδιο οδηγού
Γνωρίστε τον οδηγό σας ή παραλάβετε το αυτοκίνητό σας

Γιατί εμάς

Εικονίδιο ένδειξης ασφάλειας

Ασφάλεια και Προστασία

Όλα τα οχήματα απολυμαίνονται τακτικά και οι οδηγοί φορούν μάσκες και συμμορφώνονται με τους τοπικούς και εθνικούς νόμους και κανονισμούς υγιεινής.

Εικονίδιο κλιματισμού

Κλιματισμός

Όλα τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό ώστε οι καλοκαιρινές σας εξορμήσεις να είναι στη σωστή θερμοκρασία.

Εικονίδιο χειραψίας

Περιλαμβάνεται συνάντηση και υποδοχή

Κατά την άφιξή σας, ο οδηγός θα σας συναντήσει και θα σας υποδεχτεί στην παράδοση του οχήματος.

Το δίκτυό μας

Μπαλκόνι με τραπέζι και θέα στη θάλασσα

Συνεργασία με ξενοδοχεία (Β2Β)

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και προμηθευτές καταλυμάτων συνειδητοποιούν ότι το να μπορούν να προσφέρουν μεταφορές με ταξί και minivan ή επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου στους επισκέπτες τους είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσθέτει αξία στις υπηρεσίες τους.

Η Allargo S.A. συνεργάζεται στενά με ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε πελάτες ξενοδοχείων που ζητούν μεταφορά με ταξί και minivan από το αεροδρόμιο κατά την άφιξη ή την αναχώρησή τους. Επιπλέον, μπορεί να γίνει κράτηση για τα minivan μας με σοφέρ για μικρές εκδρομές εντός της περιοχής, σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Φτερό αεροπλάνου που πετάει με φόντο σύννεφα

Συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία (B2B)

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες, που κάνουν κράτηση για το πακέτο διακοπών τους μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, τείνουν να ζητούν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως μεταφορές από ή προς το αεροδρόμιο/υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο ή ιδιωτικές εκδρομές, προκειμένου να απολαύσουν ένα άνετο και ξέγνοιαστο ταξίδι.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται την Allargo S.A. για να προσφέρουν στους πελάτες τους την πολύ σημαντική υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο ή τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων, minivan ή minibus για ταξίδια αναψυχής στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Γυναίκα κοιτάζει την οθόνη του κινητού της με φόντο μια λίμνη

Συνεργασία με διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία

Οι πελάτες που απευθύνονται στα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία [OTA] για να κλείσουν τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά τους εισιτήρια, συχνά ζητούν πρόσθετες υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια, όπως μεταφορές με ταξί και minivan, ενοικιάσεις οχημάτων και ιδιωτικές εκδρομές.

Η Allargo S.A. είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης των πιο αξιοσημείωτων ΟΤΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας υπηρεσίες για ιδιωτικές μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο, σημείο σε σημείο ταξί και minivan και βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις minivan/αυτοκινήτων/ minibus για ιδιωτικές εκδρομές στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όρμος με γαλανά νερά κι ένα σκάφος

Συνεργασία με ταξιδιωτικά πρακτορεία (B2B)

Με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών, πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση για υπηρεσίες ταξί από σημείο σε σημείο και minivan, προκειμένου να τους παρέχουν μια άνετη και χωρίς προβλήματα διαμονή.

Η Allargo S.A. συνεργάζεται στενά με ταξιδιωτικούς πράκτορες σε Ελλάδα και Κύπρο, στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων/minibus/minivan, παρέχοντας ιδιωτικές μεταφορές υψηλής ποιότητας από/προς το αεροδρόμιο και ιδιωτικές εκδρομές στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι προτάσεις μας

Τοπίο στην Κρήτη, όρμος κάτω από βουνά
Κρήτη

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας βρίσκεται ανάμεσα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αν είστε λάτρης της φύσης, θα πρέπει να διασχίσετε το φαράγγι της Σαμαριάς, το δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι στην Ευρώπη, όπου μπορείτε να νιώσετε την απόλυτη εμπειρία πεζοπορίας.

Τοπίο στην Σαντορίνη, θέα στην καλδέρα
Σαντορίνη

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στη Σαντορίνη, ένα «φυσικό θαύμα» του κόσμου, είναι να κατευθυνθείτε προς την Οία και να θαυμάσετε το εξαίρετο και φημισμένο ηλιοβασίλεμα. Η Οία βρίσκεται στα βόρεια του νησιού και η καλύτερη θέα προσφέρεται στο Κάστρο της Οίας, περίπου 10 χλμ. από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού.

Κριτικές

Βαθμολογία: 5 αστέρια

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την allargo!

Έχουμε κλείσει ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο ξενοδοχείο μας (και επιστροφή). Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αξιόπιστη εξυπηρέτηση, τους φιλικούς οδηγούς αλλά και τα μεταχειρισμένα οχήματα. Κλείσαμε την παραλαβή πολύ σύντομα και, επιπλέον, η πτήση μας καθυστέρησε - παρόλα αυτά πραγματοποιήσατε την παραλαβή - σας ευχαριστούμε!

Stephanie
Βαθμολογία: 5 αστέρια

Καταπληκτικό σέρβις

Η allargo είναι εξαιρετική! Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, εξυπηρετικότατη επιχείρηση. Έχω νοικιάσει αρκετά ταξίδια από αυτή και είμαι πάντα ικανοποιημένος.

Andreas
Βαθμολογία: 5 αστέρια

Απίστευτη εμπειρία, συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Μόλις πραγματοποιήσαμε ενοικίαση από την allargo την περασμένη εβδομάδα. Η διαδικασία παραλαβής ήταν γρήγορη και εύκολη. Ο οδηγός ήταν φιλικός και μοιράστηκε μαζί μας εξαιρετικές γνώσεις για τον τόπο. Εύκολη διαδικασία και για την παράδοση.

Harry